Blogg

Rättelse

Jag är alltså INTE gravid (för den som nu skulle bry sig) som det felaktigt stod att läsa i en artikel efter mitt förra inlägg. Det hela blev en pinsam sensationsjournalistik för andra gången när Barometerns webbredaktion skriver små artiklar angående mina inlägg här på bloggen. Tyvärr läste inte rubriksättaren hela inlägget denna gång heller, utan tog sig friheten lite lättvindigt läsa igenom vad jag skrivit och sen publicera det hen själv tyckte var roligt att förmedla. Alltså att jag skulle vänta vårt fjärde barn.. (Jag skrev i bloggen om att min kollega snart ska föda sitt första barn och om hur vi kombinerat familjeliv med företagande i vår familj) 

Vidare kan man ju fundera på nyhetsvärdet om det nu skulle varit sant. Helt plötsligt verkade det som att jag var Pernilla Wahlgren och Barometern var tidningen Se och Hör. Jag tror inte att någon av oss vill framstå som något av alternativen.  Jag vill det definitivt inte. Riktigt pinsamt. Men vad ska man göra mer än att skratta? Det var i och för sig ganska roligt när jag upptäckte det. Jag satt nämligen på en av läktarna i Stadium Arena i Norrköping där min äldsta dotter tävlade under helgen. Helt plötsligt får jag en skärmdump av en kompis som sett artikeln med ett tillhörande GRATTIS. Även följt av den där emojin ni vet som skrattar så mycket så den gråter. Och det kändes ju väldigt skönt att hon fattade att det inte var sant. Värre hade varit om reaktionerna lutade mer mot ”Jaaaa.. Jag TYCKTE att jag såg något litet sist jag såg dig” följt av ett lyckligt flin. Då hade jag själv varit tvungen att bli den där lila emojin med horn. Den arga.

 

Annat kul från veckan är att jag blivit invald som suppleant i Kalmar Citys styrelse. Roligt att få förtroendet och jag ser väldigt mycket fram emot fortsättninen.

 

Minst lika roligt är att vår kollega Annie varit och jobbat på två visningar för Davines (hårvårdsmärket vi jobbar med på Frank) i Stockholm och Göteborg. Hon är en del av Davines utbildnings-team här i Sverige, och det är vi såklart suuuperstolta över! 

 

Nu tänkte jag äntligen ha ett litet event för mig själv i trädgården, det var lite för länge sen sist. Alla i familjen försvann samtidigt iväg på egna äventyr för nån timma sen. Kompisar, FF-match och stan med mormor lockade för dem idag. Kul för dem och kul för mig. Trevlig helg!

annie_on_stage

Annie on stage för Davines Sverige. De här flätningarna knep hon dessutom titeln ”Årets Avantgarde” med tidigare i år. Det kan man förstå. Inspirerande för oss alla att ha henne på jobbet!