Blogg

Jag ska bli stammis!

Och jag har redan lyckats mycket bra med det om jag får säga det själv. I fredags var jag på invigningen av BALCK Coffee, och sedan dess har jag varit där minst en gång varje dag. Att de öppnar klockan 8 varje morgon gör att jag kan komma dit och dricka mitt morgonkaffe, starta upp dagen och samla ihop mig själv. Dra ner på speeden och gå igenom dagens agenda, låtsas att jag är i Italien eller möjligen någon annanstans lite längre ner i Europa. Det är en för mig nyuppfunnen vardagslyx. Igår peakade jag. Jag körde tre möten nästan på raken hos dem. Men kanske inte så förvånande för de som känner mig. Nu har jag snöat in på detta och då ska ALLA uppleva det. Riktigt kaffehantverk i Kalmar. Jag kan bli en riktigt störig person när jag blir överpeppad. Men jag kan inte låta bli det. Det kommer med mig och så är det bara.

PS. Inlägget är inte sponsrat. (Eller: Det är inte tjejen i filmen som har skrivit brevet)

balckcoffee

Såhär bra har vi det på Storgatan.