Blogg

Denna vecka, ett liv!

 

Vi har dem alla, de där perioderna i livet då det verkligen går i 180 blås. Hur ska man hinna? Hur ska man prioritera? Den här perioden, och i synnerhet sista veckan, har varit galen och kaotisk. Jag orkar inte dra alltihopa, så många tecken får jag inte ha i ett inlägg. Jag borde såklart bloggat lite här och var och varannan sekund, men ibland är livet bara helt sjukt. Sen blir det hux flux rast igen. Det vet jag ju, jag har provat ett par gånger förut. Det känns nästan som en film med alldeles för snabba sekvenser. Och om det verkligen var en film så skulle jag nog ganska snabbt undra vem som skrev manuset?! Ingenting sker i kronologisk ordning! Det är värre än Tarantino, där fattar man ju ändå tillslut vad som händer om man bara är lite uppmärksam..

 

Nog om det. Bäst den här veckan:

 

  1. Vi har påbörjat jobbet rejält mot att vår hemsida ska bli helt klar, och att vi ska komplettera med webshop! Känns grymt kul.
  2. Kalmar ska få en ny hemsida, bykalmar. Igår på topp 100- mötet med kommunen visade Henrik Nilsson upp hur den kommer att se ut. SNYGG! Kändes inte alls så “kommunigt”, om ni fattar vad jag menar. Mer som att man ser på Kalmar som ett företag som vill förmedla information om vad man erbjuder på ett inbjudande och attraktivt vis.
  3. Kalmar släpper en app den 13 Maj, där man snabbt och lätt ska kunna få en överblick om vad som händer. Stort som smått. Ser fram emot detta, det har behövts länge. Den är säkert också snygg, hoppas jag.
  4. Det har varit varmt ute. Känns ju bra, även om man bara tittar ut..
  5.  Micke (han jag bor ihop med och som är pappa till mina barn) käkade igår som han uttryckte det “svingod hel kyckling” hos Martin B-N, och har därmed ändrat inställning till denna typ av föda. Det är nice eftersom jag älskar det.
  6. Noll VAB. Hur skulle det annars gått denna vecka? Förmodligen ändå, eftersom att allt alltid löser sig. Fasen vad cheesy det lät.
  7. När det blir vår i resten av stan, så är det nästan sommar på vår fantastiska innergård på jobbet.
  8. Jag har tränat fast jag egentligen inte hann. En gång är bättre än ingen.
  9. Mina ungar gör supergod nyttig frukost på morgonen, alldeles frivilligt. Dom är bäst.
  10. Att vårt persikoträd vi köpte på Netto i somras har massor av knoppar och blommor. Det är bra på Funkabos NK. Man kan hitta allt där, förutom just det man egentligen skulle handla.

persikoträd